Mijn favorieten

Verkoopmakelaar

Gaat u uw woning verkopen dan wilt u natuurlijk het best mogelijke resultaat. Daarom is het belangrijk om een juiste vraagprijs te hanteren. Maar wie bepaalt die vraagprijs? De makelaar die de woning gaat verkopen of een objectief taxatiemodel?

 

De makelaars van Woon.nl helpen u graag aan een snelle en betrouwbare taxatie. Hoe? Met een objectief en gedegen systeem, met de kennis en ervaring van de makelaars én, het allerbelangrijkste, met uw goedkeuren. En niet alleen als koper of verkoper kunt u behoefte hebben aan een goede taxatie. Ook banken en verzekeraars vragen in bepaalde situaties om een taxatierapport: een officiële taxatie van uw woning of de woning die u wilt gaan kopen is bijvoorbeeld een vereiste voor het verstrekken van een hypotheek. Bij Woon.nl bent u dus verzekerd van de juiste waarde van uw woning.

 

Kiest u maar
Het gaat om úw woning en dus kiest u zelf hoe u de makelaar inzet en ook hoe u afrekent. Woon.nl biedt u alle keuze. Wilt u dat wij u alles uit handen nemen, van een advies over de vraagprijs en de presentatie van de woning tot het behartigen van uw belangen bij de onderhandelingen en het opstellen van het koop­contract? Of neemt u liever een specifieke deeldienst af, zoals een verkoopstrategie, de begeleiding van de bezichtigingen of het onderhandelen? Ook wat ons tarief betreft heeft u de keuze: een vast courtage of een percentage dat afhankelijk is van het resultaat. En ook om uw woning regionaal goed onder de aan­dacht te brengen, zijn de mogelijkheden legio. Van het maken van mooie foto’s en het samenstellen van informatiepakketjes voor belangstellenden tot het adverteren in de lokale krant of het deelnemen aan een Open Huizen Dag.
 

Verkoopmakelaar

Wie bepaalt de waarde van uw woning wanneer u deze gaat verkopen?


De makelaar die de woning gaat verkopen?

of

Een onafhankelijk taxatie instituut?


Een makelaar heeft altijd zijn eigen belang, hij wil namelijk graag de woning in de verkoop krijgen en zal dus een te hoge verkoopprijs kunnen adviseren. Een paar maanden later is vaak het advies om de prijs te verlagen. Dit kan anders…

De Woon.nl makelaar bepaalt samen met u de waarde van de woning maar laat deze vervolgens toetsen door een onafhankelijk taxatie instituut. Zo bent u verzekerd van de juiste waarde van uw woning.

Nu de waarde van uw woning bekend is, gaat u samen met de Woon.nl makelaar bepalen wat de beste verkoopstrategie is en welke vraagprijs daarbij hoort.

Resultaat telt!
Wanneer de woning binnen de van te voren afgesproken tijd wordt verkocht tegen een waarde die hoger is dan de waarde die het taxatie instituut heeft afgegeven dan wordt de Woon.nl makelaar daarvoor beloond. Uw belang en het belang van de makelaar zijn dus gelijk: de hoogste verkoopprijs in de vooraf afgesproken tijd.

 

De vijf zekerheden van Woon.nl

1. Beloning afhankelijk van prestatie
2. Onafhankelijke waardebepaling
3. Makelaar is volledig gecertificeerd
4. Kosten en beloning zijn transparant
5. Financieel adviseur altijd in de buurt

 

Verkoopservice van Woon.nl

Om uw woning extra onder de aandacht te brengen, kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Natuurlijk bespreekt u dit met de makelaar. Een goede timing en de strategie zijn namelijk essentieel voor een succesvolle verkoop. U kunt kiezen voor het Promotiepakket of zelf uw pakket samenstellen uit de verkoopservice.
 

Verkoopservice

  • Top positie op Funda
  • Advertentie in de Nationale Hypothekenkrant
  • Uitgebreide fotorapportage door externe fotograaf
  • Bouwtechnische keuring
  • Digitale plattegrond
  • Video rapportage
  • Advertentie in de regionale krant
  • Aanmelden via Omnihuis (de vraagzijde van de makelaardij)
  • EPA keuring
  • Deelname open-huis actie NVM 2 x jaar.