Mijn favorieten

Woon.nl makelaar Apeldoorn

Marcel Olijhoek is Woon.nl makelaar in Apeldoorn en al sinds 1990 actief in deze regio. De huizenmarkt heeft voor hem geen geheimen en van elke buurt kent hij de wetenswaardigheden, het verleden en de ontwikkelingen. Bovendien voldoet Marcel als NVM-makelaar aan strenge kwaliteitseisen.

Woon.nl
Woon.nl is de landelijke makelaardijtak van Van Bruggen Adviesgroep. Bij ons staat u centraal en niet de makelaar. Dit vertaalt zich onder andere in tarieven die afhankelijk zijn van het resultaat. Zo bent u ervan verzekerd dat de makelaar zich maximaal inspant om uw huis goed te verkopen of het beste resultaat te behalen als u een nieuw huis koopt. Door de combinatie van Woon.nl en Van Bruggen Adviesgroep kunt u op één adres terecht om goed, snel en voordelig alle zaken rondom aankoop, verkoop en financiering te regelen. We nemen u hierbij het werk graag uit handen. En dat doen we op de manier die u het beste past. Maatwerk dus. Daarbij zorgen we ervoor dat alles continu duidelijk is, u inzicht heeft in de tarieven en stand van zaken en de service krijgt die u mag verwachten.

Natuurlijk werkt Woon.nl volledig transparant en objectief. Zo wordt de marktwaarde van een woning bepaald door een objectief taxatiemodel en worden daarna samen de puntjes op de i gezet. En ook het tarief dat u betaalt is altijd helder: u spreekt samen een vast bedrag af. Dit kan gekoppeld worden aan het resultaat, zodat het maximaal haalbare resultaat voor zowel u als de makelaar het absolute uitgangspunt is. Woon.nl is de enige makelaar met deze unieke werkwijze. Niet alleen de diverse makelaarsverenigingen, maar ook Vereniging Eigen Huis is enthousiast over deze transparante aanpak.

Woon.nl Apeldoorn

Kantoor Vestiging Woon.nl Apeldoorn

Adresgegevens

Stationsstraat 198
7311 MJ APELDOORN
KvK nummer: 08120587
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30