Afdrukken

Veenendaal

Woon.nl makelaar Veenendaal

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Voortaan kunt u op één adres terecht voor zowel de financiering als de aan- en verkoop van uw woning. Want Van Bruggen Adviesgroep heeft nu ook een eigen, landelijke makelaars-organisatie: Woon.nl. In Veenendaal zijn het financieel adviseur Peter Kilsdonk en makelaar Rika van der Zouwen die zich samen sterk maken om uw woonwensen te vervullen.
Er worden steeds zwaardere eisen gesteld aan financieel adviseurs. De AFM (Autoriteit Financiële Markten) heeft strenge richtlijnen opgesteld waaraan een hypotheekadvies dient te voldoen. “Een belangrijke stap richting een nóg betere, transparante dienstverlening”, aldus Peter Kilsdonk. “Een goed hypotheekadvies moet naadloos aansluiten bij de wensen en financiële situatie van de klant. Natuurlijk streef ik daarbij naar zo laag mogelijke maandlasten. Maar ik zeg er wél altijd bij dat mensen zich hier niet blind op moeten staren. Oók de voorwaarden zijn van groot belang. Want bij een tussentijdse verkoop van een huis, kan een hypotheek die eerst zo voordelig leek, plotseling erg duur uitpakken.”

Anders dan anderen
"Juist de combinatie van financieel adviseur en makelaar onder één dak, maakt dat we hier snel kunnen schakelen. Door het financiële advies en de aan- en/of verkoop van een woning efficiënt op elkaar af te stemmen, kunnen we iedereen voortvarend en nog gerichter van dienst zijn. En is er vaak veel geld te besparen", zo stelt makelaar Rika van der Zouwen. Zij vervolgt: "Bij Woon.nl hanteren we een persoonlijke benadering en werken we met een prestatieafhankelijk tarief. Onze klanten kunnen er dan ook van op aan dat we altijd tot het uiterste gaan om voor hun huidige woning een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren. Terwijl we aan de andere kant extra scherp onderhandelen over de aankoopprijs van hun toekomstige woning.'

Onafhankelijk en transparant
Kom snel eens kennismaken, zónder verplichtingen. Als onafhankelijk financieel adviseur brengt Peter Kilsdonk graag uw wensen en mogelijkheden in kaart. En op verzoek kijkt makelaar Rika van der Zouwen meteen even mee. Zo heeft u al snel een goede indruk wat wél en niet haalbaar is. Voorafgaand aan de kennismaking, wordt u gevraagd om uw klantprofiel in te vullen en deze met uw werkgeversverklaring terug te sturen. Ook ontvangt u een checklist waarop staat aangegeven welke gegevens u tijdens uw gesprek bij de hand dient te hebben. Met zo’n gedegen voorbereiding kan Peter Kilsdonk u snel van een objectief en goed onderbouwd advies voorzien. Uiteraard zal hij u ook direct informeren over de transparante werkwijze en tarieven. Bel gratis 0800 1800 en maak nu een afspraak.

Woon.nl Veenendaal
Dwarsweg 71 B
3959 AE Overberg
Bel: 088 - 088 50 50