Afdrukken

Noord Veluwe

Woon.nl makelaar Noord Veluwe

Renier Gunneman is aangesloten bij Woon.nl Nederland. Hij heeft een brede achtergrond in de financiële dienstverlening en kent de omgeving Noord Veluwe als geen ander. Al deze kennis en ervaring zet hij in om u op succesvolle wijze te begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning. Hij staat graag voor u klaar, denkt met u mee en zet alles in om het beste resultaat te bereiken.

Woon.nl Nederland is lid van de beroepsvereniging VastgoedPRO.

Woon.nl
Kenmerkend voor Woon.nl en bovendien uniek zijn de onafhankelijke waarde bepaling en prestatie afhankelijke beloning.

Bij Woon.nl staat u centraal en niet de makelaar. Dit vertaalt zich onder andere in een tarief voor de makelaar dat afhankelijk is van het behaalde resultaat. Zo bent u ervan verzekerd dat er een maximale inspanning wordt verricht. Uw belang en het belang van de makelaar zijn dus gelijk: de hoogste verkoopprijs in de vooraf afgesproken tijd. Ook bij aankoop is de beloning van Woon.nl afhankelijk van het resultaat. Hoe lager de aankoopprijs hoe beter dit voor beide partijen is.

Natuurlijk werkt Woon.nl volledig transparant en objectief. Zo bepaalt de makelaar bij een verkoopopdracht niet meer de waarde van de woning. Woon.nl laat dit over aan de professional: de onafhankelijke, objectieve taxateur. Een makelaar die een woning wil gaan verkopen heeft altijd een belang. Dit kan als gevolg hebben dat een makelaar de waarde te hoog inschat waardoor hij hoopt de opdracht te krijgen. Vervolgens adviseert hij na een paar maanden de klant toch om de verkoopprijs te verlagen. Dat kan natuurlijk niet, daarom schakelen wij een onafhankelijke expert in. Woon.nl is de enige makelaar met deze unieke werkwijze. Niet alleen de diverse makelaarsverenigingen, maar ook Vereniging Eigen Huis is enthousiast over deze transparante aanpak.

Daagt u ons maar uit?
Indien u overweegt te gaan verhuizen, wilt u weten waar u aan toe bent. Een adviesgesprek over uw huidige en toekomstige financiële situatie werkt zeer verhelderend. Ook vertellen we u graag wat uw eigen woning nu daadwerkelijk waard is. Zo heeft u een compleet beeld en komt u beslagen ten ijs. Wij denken het meest optimale resultaat voor u te kunnen behalen in de vorm van financieel advies en de meest optimale aan- of verkoop van uw woning. Daagt u ons maar uit, we staan graag voor u klaar!