Afdrukken

Nieuw-Vennep / Hoofddorp

Woon.nl makelaar Nieuw-Vennep / Hoofddorp

Ron de Rooij is geboren en getogen in Nieuw-Vennep. Hij kent alle scholen, sportclubs, restaurants, etc. in Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Ideaal dus om daar mensen te kunnen begeleiden in de aan- of verkoop van hun woning.

“Wat is er nu mooier dan mensen te begeleiden in de volgende stap in hun leven om hun volgende droom waar te maken. Het gaat bij een woning altijd om veel geld. Des te belangrijker dus om dat zorgvuldig te begeleiden en dat vind ik ontzettend leuk.
Ik denk dat mensen steeds meer willen wonen, werken en recreëren op dezelfde plek. Dit betekent dat de trek naar Amsterdam, Haarlem en Leiden alleen maar groter zal worden. In het hart van deze drie plaatsen liggen Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Deze omgeving, vlakbij Schiphol, is bij uitstek de plek om te kunnen wonen, werken en recreëren op één plek.”

De klant centraal
Bij Ron staat de klant centraal en niet alleen de verkoop van de woning. Een verhuizing kan soms gepaard gaan met emoties; met de verkoop van een huis doet men vaak ook een stukje van zichzelf weg. Met duidelijke afspraken en goede communicatie wil hij zijn klanten graag begeleiden in het gehele proces rondom de verkoop van hun huis.

Woon.nl
Woon.nl Nederland is lid van de beroepsvereniging VastgoedPRO. Kenmerkend voor Woon.nl en bovendien uniek zijn de onafhankelijke waardebepaling en prestatie afhankelijke beloning. Bij Woon.nl staat u centraal en niet de makelaar. Dit vertaalt zich onder andere in een tarief voor de makelaar dat afhankelijk is van het behaalde resultaat. Zo bent u ervan verzekerd dat er een maximale inspanning wordt verricht. Uw belang en het belang van de makelaar zijn dus gelijk: de hoogste verkoopprijs in de vooraf afgesproken tijd. Ook bij aankoop is de beloning van Woon.nl afhankelijk van het resultaat. Hoe lager de aankoopprijs hoe beter dit voor beide partijen is.

Unieke werkwijze
Natuurlijk werkt Woon.nl volledig transparant en objectief. Zo bepaalt de makelaar bij een verkoopopdracht niet meer de waarde van de woning. Woon.nl laat dit over aan de professional: de onafhankelijke, objectieve taxateur. Een makelaar die een woning wil gaan verkopen heeft altijd een belang. Dit kan als gevolg hebben dat een makelaar de waarde te hoog inschat waardoor hij hoopt de opdracht te krijgen. Vervolgens adviseert hij na een paar maanden de klant toch om de verkoopprijs te verlagen. Dat kan natuurlijk niet, daarom schakelen wij een onafhankelijke expert in. Woon.nl is de enige makelaar met deze unieke werkwijze. Niet alleen de diverse makelaarsverenigingen, maar ook Vereniging Eigen Huis is enthousiast over deze transparante aanpak.