Afdrukken

Hellevoetsluis

Woon.nl makelaar Hellevoetsluis

Het gemak van een Woon.nl makelaar en financieel adviseur onder één dak
Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Niet alleen het vinden van een passende hypotheek, maar natuurlijk ook de aankoop van uw nieuwe huis. Om u alle zorgen uit handen te nemen bieden wij u het voordeel van twee specialismen onder één dak. Als Woon.nl makelaars kunnen Linda de Keijzer en Peter Heemskerk u ook begeleiden bij de aan- en verkoop van een nieuwe woning. Hierdoor zijn wij in staat om de aankoop, eventuele verkoop en financiering van uw woning op elkaar af te stemmen zodat u geld en tijd bespaart. Eerst worden al uw mogelijkheden en wensen besproken en vervolgens krijgt u een advies op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kopen extra aantrekkelijk
Op de lange termijn is kopen een stuk voordeliger dan huren. Zeker met de snel stijgende huurprijzen van nu. Daarnaast heeft u als koper veel keuze uit aantrekkelijke huizen met beduidend lagere prijzen dan voorheen. Als u dan ook nog eens bedenkt dat de hypotheekrentes ongekend laag zijn, lijkt er maar één conclusie mogelijk: nú is het moment om te kopen.

Daagt u ons maar uit?
Indien u overweegt te gaan verhuizen, wilt u weten waar u aan toe bent. Een adviesgesprek over uw huidige en toekomstige financiële situatie werkt zeer verhelderend. Ook vertellen we u graag wat uw eigen woning nu daadwerkelijk waard is. Zo heeft u een compleet beeld en komt u beslagen ten ijs. Wij denken het meest optimale resultaat voor u te kunnen behalen in de vorm van financieel advies en de meest optimale aan- of verkoop van uw woning. Daagt u ons maar uit, we staan graag voor u klaar!


Woon.nl
Kenmerkend voor Woon.nl en bovendien uniek zijn de onafhankelijke waarde bepaling en prestatie afhankelijke beloning.

Bij Woon.nl staat u centraal en niet de makelaar. Dit vertaalt zich onder andere in een tarief voor de makelaar dat afhankelijk is van het behaalde resultaat. Zo bent u ervan verzekerd dat er een maximale inspanning wordt verricht. Uw belang en het belang van de makelaar zijn dus gelijk: de hoogste verkoopprijs in de vooraf afgesproken tijd. Ook bij aankoop is de beloning van Woon.nl afhankelijk van het resultaat. Hoe lager de aankoopprijs hoe beter dit voor beide partijen is.

Natuurlijk werkt Woon.nl volledig transparant en objectief. Zo bepaalt de makelaar bij een verkoopopdracht niet meer de waarde van de woning. Woon.nl laat dit over aan de professional: de onafhankelijke, objectieve taxateur. Een makelaar die een woning wil gaan verkopen heeft altijd een belang. Dit kan als gevolg hebben dat een makelaar de waarde te hoog inschat waardoor hij hoopt de opdracht te krijgen. Vervolgens adviseert hij na een paar maanden de klant toch om de verkoopprijs te verlagen. Dat kan natuurlijk niet, daarom schakelen wij een onafhankelijke expert in. Woon.nl is de enige makelaar met deze unieke werkwijze. Niet alleen de diverse makelaarsverenigingen, maar ook Vereniging Eigen Huis is enthousiast over deze transparante aanpak.

Woon.nl Nederland is lid van de beroepsvereniging VastgoedPRO.