Afdrukken

Breda

Woon.nl makelaar Breda

Voor de regio Breda is Corette Willemars uw Woon.nl makelaar. Zij zet u, uw wensen én verkoop van uw woning centraal. Ze kijkt naar de nationale en regionale marktontwikkelingen, de Unique Selling Points en de presentatie van uw woning. En als gecertificeerd makelaar en gediplomeerd interieurstylist weet zij als geen ander mooie resultaten te bereiken.

En niet alleen voor verkoop van uw woning, maar ook voor aankoopbegeleiding en taxatie bent u hier aan het juiste adres. Samen met Diane van Beek vormt Corette een topteam in de makelaarswereld voor de regio Breda & Oosterhout.

Taxatie
Is de vraagprijs voor het droomhuis dat u wilt kopen reëel? Is de vraagprijs van uw eigen huis marktconform? Niet alleen huizenkopers en -verkopers hebben behoefte aan een goede taxatie. Ook banken en verzekeraars vragen naar een taxatierapport: een officiële taxatie van uw woning of de woning die u wilt gaan kopen is een vereiste voor het verstrekken van een hypotheek.

Wij helpen u graag! Corette heeft een financiële achtergrond, wat uitstekend van pas komt als taxateur. Ze verzorgt snel een betrouwbare taxatie van uw woning in de regio Breda, Etten-Leur en Oosterhout.

Woon.nl Makelaar

Alle voordelen op een rij:
• Snel uw taxatierapport
• Lage tarieven
• Erkend NWWI rapport geaccepteerd door alle banken en Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
• Aanvragen taxatie offerte is geheel vrijblijvend

Woon.nl
Kenmerkend voor Woon.nl is dat u als klant centraal staat en niet de makelaar. Dit vertaalt zich onder andere in een courtage die afhankelijk is van het behaalde resultaat: de prestatieafhankelijke beloning. Zo bent u er altijd van verzekerd dat er een maximale inspanning wordt verricht.

Daagt u ons maar uit?
Indien u overweegt om te gaan verhuizen, wilt u weten waar u aan toe bent. Een gesprek over uw huidige en toekomstige financiële situatie met de financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep, werkt dan zeer verhelderend. Woon.nl informeert u graag over de mogelijke dienstverlening voor de aan- of verkoop van een woning. Zo heeft u een compleet beeld en komt u beslagen ten ijs. Wij denken het meest optimale resultaat voor u te kunnen behalen in de vorm van de beste hypotheek met de laagste maandlasten en de meest optimale aan- of verkoop van uw woning. Daagt u ons maar uit, we staan graag voor u klaar!

Woon.nl Breda
Torenstraat 15
4901 EG Oosterhout
Bel: 088 - 088 50 10 of 06 - 25116893