Haverkampsweg 39, Epe

€ 495.000 k.k.
Haverkampsweg 39
8161VP Epe
7 kamers
195 m2 woonoppervlakte
Woon.nl Apeldoorn
Bent u op zoek naar mogelijkheden? Dit unieke object biedt bijna 200 m2 hoogwaardige ruimte aan bedrijf/praktijk aan huis, atelier, mantelzorg, dubbele bewoning, woongroep, wonen op de begane grond, of aan een bijzonder ruim VRIJSTAAND WOONHUIS, flexibel in te delen en met vele bestemmingsmogelijkheden.
De ligging is ideaal; in een gewilde wijk, op een ruim perceel van 550 m2, slechts 10 minuten van Apeldoorn en 15 minuten van Zwolle.

De woning beschikt over prachtige authentieke details en het gehele object is zeer goed onderhouden (vorig jaar geheel geschilderd). De woning heeft een ruime oprit, carport, volière, houten schuur en een heerlijke besloten tuin waar u tot het laatste moment van de zon kunt genieten (op het westen).

De (huidige) cursusruimte heeft een eigen ingang en eigen voorzieningen, met beneden en boven verbinding met het woonhuis; hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig.
De praktijkruimte kan volledig zelfstandig gebruikt worden, of kan eenvoudig aangetrokken worden bij het woonhuis.
Huidige indeling
Praktijkruimte: Eigen entree, met hal en toilet en toegang tot ruime magazijnruimte/bijkeuken en cursusruimte van 33 m2 (mogelijkheid voor 3 tot 4 werkplekken) met een eigen trap naar bovengelegen kantoorruimte van 24 m2. Een hal met stookruimte biedt directe verbinding met de bovenverdieping van het woonhuis.
Woonhuis: Entree, fraaie authentieke hal met toilet, royale woonkamer, met luxe gashaard en fraaie houten vloer met toegang tot ruime, luxe keuken, voorzien van alle apparatuur en toegang tot een ruime kelder.
Moderne badkamer met bad, douche, wastafel en designradiator.
Vanuit de keuken toegang tot de hal (van het praktijkgedeelte) met (2e) toilet.

Eerste verdieping: Overloop met ouderslaapkamer met wastafelmeubel, 2 slaapkamers, toilet en een zeer ruime werkkamer, met vaste trap naar ruime zolder.
Kortom:
Toplocatie, bijzonder veel ruimte met oneindig veel mogelijkheden en zeer goed onderhouden met behoud van authentieke details. Woonhuis en praktijkruimte zijn eenvoudig groter of kleiner te maken of als 1 geheel te maken. We laten u graag ter plekke zien wat de mogelijkheden zijn.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.