Haverkampsweg 39, Epe

€ 498.750 k.k.
Haverkampsweg 39
8161VP Epe
7 kamers
195 m2 woonoppervlakte
Woon.nl Apeldoorn
Bent u op zoek naar iets bijzonders: Dit unieke object biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld kantoor/bedrijf aan huis, atelier, mantelzorg, dubbele bewoning, woongroep of wonen op de begane grond.
Dit object biedt circa 200 m2 gebruiksoppervlakte en meerdere bestemmingsmogelijkheden.
De ligging is ideaal in rustige en gewilde woonwijk, op een ruim perceel: 550 m2.

De woning beschikt over mooie authentieke details en het gehele object is perfect onderhouden (vorig jaar geheel geschilderd). De woning heeft een ruime oprit, carport, volière, houten schuur en een heerlijke besloten tuin waar u tot het laatste moment van de zon kunt genieten (op het westen).

De inpandige praktijkruimte heeft een eigen ingang en eigen voorzieningen (57 m2 en 12,5 m2).
De praktijkruimte kan volledig zelfstandig gebruikt worden, of kan heel gemakkelijk aangetrokken worden bij het woonhuis, zoals nu het geval; op de begane grond en op de eerste verdieping is inpandige toegang tot de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte bestaat uit een ruimte op de begane grond van ca 33 m2 (mogelijkheid voor 3 tot 4 werkplekken) en een bovengelegen kantoorruimte van 24 m2.
De praktijkruimte kan ook gebruikt worden voor mantelzorg, dubbele bewoning, of andere doeleinden.

Woonhuis:
Entree, fraaie authentieke hal met toilet, royale woonkamer, met luxe gashaard en fraaie houten vloer met toegang tot ruime, luxe keuken, voorzien van alle apparatuur en toegang tot een ruime kelder.
Moderne badkamer met bad, douche, wastafel en designradiator.
Vanuit de keuken toegang tot de hal met (2e) toilet; Deze hal met eigen entree biedt toegang tot de bedrijfsruimte.
De bedrijfsruimte heeft een trap naar de eerste verdieping, met ruime kantoorruimte en doorloop naar de bovenverdieping van het woonhuis.

Eerste verdieping: Overloop met een ouderslaapkamer met wastafelmeubel, 2 slaapkamers, toilet en een ruime werkruimte, welke toegang biedt (vaste trap) tot een ruime zolder.


Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.