Butenwei 14, Morra

€ 200.000 k.k.
Butenwei 14
9135PJ Morra
7 kamers
160 m2 woonoppervlakte
Woon.nl Apeldoorn
Recent verbouwde woonboerderij met oprit/parkeerplaats op eigen grond. In 1900 gebouwd op een ruime kavel van 394m2 met zonnige tuin op aan de achterzijde (NO).
Sinds 2009 is de woning grondig en fraai gemoderniseerd. Door de verbouwing is er een mooie woonoppervlakte gerealiseerd, waardoor de woning op diverse manieren gebruikt kan worden.
Door de extra slaapkamer met eigen sanitair aan de achterzijde van de woning is een ruimte aanwezig die eventueel geschikt is voor ouders of oudere kinderen.

Indeling: entree/ hal, aan de linkerkant is de garage omgebouwd tot woonkamer met openslaande deuren, aan de rechterkant de woonkamer met open haard.
Moderne en nieuwe inpandige keuken met 6-pits gaskomfoor, koelkast, combi-oven, heteluchtoven en vaatwasser.
Aan de achterkant van de woning is een slaapkamer met eigen badkamer en toilet. Daarnaast is er ook nog een los toilet aanwezig.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Er is ook een opgang aanwezig naar een zolder. Hiervan is de verbouwing nog niet geheel afgerond, er zijn wel materialen aanwezig.

De woning is geheel voorzien van dubbel glas, goede isolatievoorzieningen, nieuwe leidingen en nieuwe cv en openslaande deuren aan de voor- en achterkant.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.